Sterke dranken
Sedert het najaar van 2016 verkregen we onze vergunning voor het maken van sterke dranken. We werken met verse producten uit onze tuinen en wijngaarden.
Bessenlikeur: 30% alc., gemaakt van biologisch gekweekte aalbessen en frambozen uit onze plantages in de Maasvallei. Serveren tussen -15°C en +50°C.
Kruidenelixir: 30% alc.. Gedistilleerde drank gemaakt van thym, rozemarijn, salie, citroenmelisse, kandijsuiker en wat nootmuskaat, kruidnagel en kaneel.
Serveren tussen -15°C en +15°C.
Kruidengin: 38% alc., Gin gemaakt van jeneverbessen, citroenmelisse, rozemarijn, thijm en marjolijn. Bij voorkeur mengen met Fever-Tree Meditteranean 1/3 tot 1/1.
Aldeneiker Goud: 42 % vol. alc.. Gedistilleerde drank op basis van druiven uit onze wijngaarden uit de Maasvallei. Een beetje gezoet met artisanaal gemaakte honing van de wijngaard in Leut. 12 maanden gerijpt op de Dornfelder rode wijn-vaten en aansluitend jarenlang op Franse eiken vaten.
Houdt het midden tussen Asbach Uralt en Cognac.